de-ai nostrii

vineri, 24 septembrie 2010

SÂMBĂTÃ si DUMINICÃ publicul intra in dialog cu actorii

La urmatoarele 2 spectacole vom sta de vorba cu actorii, deschis, de la tineri la tineri, alaturi de partenerii nostri de la TVR, care vor veni sa va puna in valoare ideile, emotiile si potentialul!

SÂMBĂTÃ, ora 19.00: “Treapta a noua” cu Valentina Zaharia, Patricia Katona, Iolanda Covaci, Monica Săndulescu 
si
DUMINICÃ, ora 19:00 “L-V:8-16” cu Lari Giorgescu. 

LOCATIA -- Sala Noua, Teatrul de Comedie [str Sf. Vineri 11]


"Treapta a noua", autor: Tom Ziegler --  Spectacol prezentat de: UNATC, Regia : Adriana Popovici
"Treapta a noua" - o piesă despre asumarea responsabilităţii. Orice faci în viaţă are urmări şi mai devreme sau mai târziu va trebui să plăteşti. Plină de umor de bună calitate, glume şi înţepături maschează foarte bine dramă care se ascunde în spatele cuvintelor. Este încercarea disperată a unei mame care cu ajutorul celei mai bune prietene ale sale încearcă să îşi recâştige fiica de 16 ani pe care a părăsit-o în urmă cu şase ani. Piesa trateaza problemele complexe pe care le implică alcoolismul la femei.


L-V : 8-16 dupa "Cred ca nu m-ati inteles bine"de Rodrigo Garcia, Regia: Ioana Paun, Traducerea: Delia Mihalache, Artist asociat: Maria Draghici, Spectacol prezentat de Teatrul Luni 
de la Green Hours.
"L-V: 8-16" are un singur personaj, interpretat de Lari Giorgescu, spectacolul avand ca subiect viata unui individ tipic al zilelor noastre, care la 6 ani voia sa schimbe lumea si care acum, la sfarsitul zilei, zace in fata televizorului, care face planuri cu o jumatate de an inainte pentru un concediu all-inclusive si care isi traieste viata intre rate si serviciu.



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu